Multifunctioneel inzetbaar en doelgericht!

Doelgericht uw storing opsporen en verhelpen, dat is waar Dam Technische Dienstverlening in gespecialiseerd is. Binnen de landbouwmechanisatie staan we voor u klaar om uw machines te reviseren, repareren, veranderen met als doel verbeteren en te onderhouden zodat u ongestoord kunt werken.

 

Daarnaast regelen we het intern transport van uw pallettrucks en hebben we een verkoop en reparatie van pallettrucks in ons programma en verkoop van o.a. frequentieregelaars, onderdelen, etc.

 

Verkoop


Bij DamTD vindt u een uitgebreid aanbod aan machines en onderdelen! Waaronder elektromotoren, frequentieregelaars, pallettrucks, en meer. 

 

DamTD biedt u de mogelijkheid om voor u op zoek te gaan naar een bepaald product, om machines op te kopen en eventueel voor u door te verkopen. Tevens kunt u contact op nemen indien wij u raad kunnen geven over een bepaald product.

KMK is een fabrikant die zich richt op produceren van verwerkingsmachines voor aardappelen en groenten. Alle belangrijke facetten van productie zijn in eigen huis. Niet alleen metaalbewerking maar ook hard- en software engineering. Dit maakt dat we in samenwerking met deze fabrikant zowel standaard- als maatwerk kunnen leveren.

Nieuw in de verkoop!

NSP Kistenvuller

Leestafel

Kistenvuller

Nieuws



Wij werken samen met o.a.